Όροι χρήσης

Το amaretto.gr  είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του διαδικτύου της εταιρείας ACTION STYLE HELLAS M.IKE, που εδρεύει στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, Ανθέων 21 τ.κ. 56429 με Α.Φ.Μ 998720952 και ανήκει στην E’  ΔΟΥ Θεσσαλονίκης. Πριν προχωρήσετε σε πλοήγηση ή αγορές στην ιστοσελίδα μας σας παρακαλούμε να διαβάσετε τους όρους και προϋποθέσεις που εφαρμόζονται για την χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις. Η χρήση ή οποιαδήποτε συναλλαγή σας μαζί μας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος διέπεται από τους παρακάτω όρους και συνεπάγεται την αποδοχή των όρων αυτών.

Γενικοί όροι

Η ACTION STYLE HELLAS M.IKE διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Η ACTION STYLE HELLAS M.IKE αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω της ιστοσελίδας του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν επηρεάζει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του amaretto.gr είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας ή για να παράσχουμε τις υπηρεσίες μας. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες του amaretto.gr, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).

Οι εργαζόμενοι της ACTION STYLE HELLAS που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένοι και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων σας έχει παρθεί.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην Πολιτική απορρήτου. Για οποιαδήποτε απορία ή πρόταση που σχετίζεται με αυτά τα θέματα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 25 40 44.