Όροι χρήσης

Το amaretto.gr  είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του διαδικτύου της εταιρείας ACTION STYLE HELLAS M.IKE, που εδρεύει στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, Ανθέων 21 τ.κ. 56429 με Α.Φ.Μ 998720952 και ανήκει στην E’  ΔΟΥ Θεσσαλονίκης. Πριν προχωρήσετε σε πλοήγηση ή αγορές στην ιστοσελίδα μας σας παρακαλούμε να διαβάσετε τους όρους και προϋποθέσεις που εφαρμόζονται για την χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις. Η χρήση ή οποιαδήποτε συναλλαγή σας μαζί μας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος διέπεται από τους παρακάτω όρους και συνεπάγεται την αποδοχή των όρων αυτών.

Γενικοί όροι

Η ACTION STYLE HELLAS M.IKE διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Η ACTION STYLE HELLAS M.IKE αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω της ιστοσελίδας του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν επηρεάζει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

H ACTION STYLE HELLAS δεσμεύεται ως προς την εγκυρότητα και πληρότητα των πληροφοριών που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό κατάστημα καθώς και σε ότι αφορά την ταυτότητα της ACTION STYLE HELLAS και τις παρεχόμενες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, συναλλαγές. Η εταιρία, στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται από καταχωρήσεις ηλεκτρονικών δεδομένων που έγιναν εκ σφάλματος/παραδρομής κατά την κοινή πείρα και δικαιούται να προβαίνει σε διόρθωση αυτών οποτεδήποτε αντιληφθεί την ύπαρξή τους.

Η ACTION STYLE HELLAS εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ACTION STYLE HELLAS δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης η ACTION STYLE HELLAS ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Η ιστοσελίδα amaretto.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της ACTION STYLE HELLAS. Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της ACTION STYLE HELLAS και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την ACTION STYLE HELLAS ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της ACTION STYLE HELLAS ή/και του amaretto.gr ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

Η ACTION STYLE HELLAS φροντίζει για την ασφάλεια των Προσωπικών σας δεδομένων και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες και διοικητικές διαδικασίες που διασφαλίζουν την ακεραιότητα των δεδομένων.

Για την μεταφορά των δεδομένων κρυπτογραφούμε τα δεδομένα χρησιμοποιώντας πιστοποιητικό ασφαλείας SSL – SHA256.

Η πρόσβαση στα δεδομένα σας γίνεται μόνο από εξουσιοδοτημένους υπάλληλους της εταιρείας μας.

Στην περίπτωση που χρειαστεί πρόσβαση για τεχνικούς λόγους από εξωτερικό συνεργάτη διασφαλίζουμε το απόρρητο.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του amaretto.gr είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας ή για να παράσχουμε τις υπηρεσίες μας. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες του amaretto.gr, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).

Οι εργαζόμενοι της ACTION STYLE HELLAS που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένοι και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων σας έχει παρθεί.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην Πολιτική απορρήτου. Για οποιαδήποτε απορία ή πρόταση που σχετίζεται με αυτά τα θέματα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 25 40 44.

Η ACTION STYLE HELLAS κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Παρόλα αυτά δεν μπορούν να αποκλεισθούν περιπτώσεις λαθών σε τιμές και δευτερεύοντα χαρ/κά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλισθεί ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήστε στην παραγγελιά του να επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 2310 25 40 44 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο eshop@amaretto.gr.

Μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα λάβετε αυτοματοποιημένο e-mail το οποίο θα αναφέρει τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας. Μετά την επεξεργασία της παραγγελίας από το τμήμα ηλεκτρονικών αγορών της ACTION STYLE HELLAS, θα λάβετε το δεύτερο και επιβεβαιωτικό e-mail με τα προϊόντα που θα σας αποσταλούν. Από το σημείο αυτό συνάπτεται η μεταξύ μας σύμβαση.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ή να αντικαταστήσετε το προιόν που παραλάβατε μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες , με κάποιο άλλο αλλάζοντας το χρώμα, το νούμερο ή το σχέδιο, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα προιόντα προς αντικατάσταση.

Πριν την επιστροφή θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μας στο τηλ. 2310 25 40 44 ή στο eshop@amaretto.gr.

Η επιστροφή του προιόντος είναι ΔΩΡΕΑΝ μόνον με τις υπηρεσίες courier που συνεργάζεται η εταιρεία μας.

Για να επιστρέψετε το προιόν, θα πρέπει να συμπληρώσετε και να αποστείλετε το Δελτίο Επιστροφής μαζί με το προιόν καθώς και την απόδειξη λιανικής.

 Το επιστρεφόμενο προιόν θα πρέπει να είναι στην αρχική του κατάσταση μαζί με τις ετικέτες και τα καρτελάκια του, χωρίς να έχει χρησιμοποιηθεί.
Τα προιόντα των προσφορών δεν επιστρέφονται παρά μόνον εάν διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας και εφόσον δεν έχει γίνει η αποστολή του προιόντος , παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 2310 25 40 44 ή στο eshop@amaretto.gr

Σε περίπτωση που έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή της παραγγελίας σας, μπορείτε να την επιστρέψετε ΔΩΡΕΑΝ αρκεί να χρησιμοποιήσετε την ίδια υπηρεσία courier που συνεργάζεται η εταιρεία μας (με χρέωση παραλήπτη).

 

Η αποστολή των προϊόντων μας είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλη την Ελλάδα.

Σε περίπτωση αντικαταβολής (μόνο στην Ελλάδα) , υπάρχει κόστος 2 ευρώ. 

Η παραγγελία σας θα παραδοθεί εντός 2 έως 5 εργάσιμων ημερών. Πιθανή καθυστέρηση της παράδοσης σε περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων ή φόρτου εργασίας.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει παραλήπτης στη διεύθυνση που μας ορίσατε , η εταιρεία courier θα σας αφήσει μία ειδοποίηση για να επικοινωνήσετε με τον εκπρόσωπό της. Η παραγγελία σας θα παραμείνει στην εταιρεία courier για 10 εργάσιμες μέρες έτσι ώστε μέσα σε αυτό το διάστημα να την παραλάβετε. Αν δεν καταφέρετε να παραλάβετε την παραγγελία σας εντός 10 εργάσιμων ημερών αυτή θα επιστραφεί στην εταιρεία μας.