Αποστολές και επιστροφές

Επιστροφές και αντικαταστάσεις προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ή να αντικαταστήσετε το προιόν που παραλάβατε μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες , με κάποιο άλλο αλλάζοντας το χρώμα, το νούμερο ή το σχέδιο, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα προιόντα προς αντικατάσταση.

Πριν την επιστροφή θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μας στο τηλ. 2310 25 40 44 ή στο eshop@amaretto.gr.

Η επιστροφή του προιόντος είναι ΔΩΡΕΑΝ μόνον με τις υπηρεσίες courier που συνεργάζεται η εταιρεία μας.

Για να επιστρέψετε το προιόν, θα πρέπει να συμπληρώσετε και να αποστείλετε το Δελτίο Επιστροφής μαζί με το προιόν καθώς και την απόδειξη λιανικής.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας και εφόσον δεν έχει γίνει η αποστολή του προιόντος , παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 2310 25 40 44 ή στο info@amaretto.gr

Σε περίπτωση που έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή της παραγγελίας σας, μπορείτε να την επιστρέψετε ΔΩΡΕΑΝ αρκεί να χρησιμοποιήσετε την ίδια υπηρεσία courier που συνεργάζεται η εταιρεία μας (με χρέωση παραλήπτη).

Σε περίπτωση αντικαταβολής (μόνο στην Ελλάδα) , υπάρχει κόστος 1.25 ευρώ. 

Η παραγγελία σας θα παραδοθεί εντός 2 έως 5 εργάσιμων ημερών. Πιθανή καθυστέρηση της παράδοσης σε περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων ή φόρτου εργασίας.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει παραλήπτης στη διεύθυνση που μας ορίσατε , η εταιρεία courier θα σας αφήσει μία ειδοποίηση για να επικοινωνήσετε με τον εκπρόσωπό της. Η παραγγελία σας θα παραμείνει στην εταιρεία courier για 10 εργάσιμες μέρες έτσι ώστε μέσα σε αυτό το διάστημα να την παραλάβετε. Αν δεν καταφέρετε να παραλάβετε την παραγγελία σας εντός 10 εργάσιμων ημερών αυτή θα επιστραφεί στην εταιρεία μας.